BHV-opleidingen

Onze BHV-opleidingen hebben een onderscheidend karakter en verschillen dan ook veel van andere opleiders. Eén van de belangrijkste onderscheidende punten is het hebben van vaste instructeurs op bijvoorbeeld uw project, of juist ieder jaar een nieuw gezicht. Door onze praktische benadering en het vertellen van een duidelijk verhaal, zien onze opdrachtgevers ons graag terug. Door de jaren heen bouwen wij aan een goede en gedegen relatie met de BHV’ers en opdrachtgevers. Door het plaatsen van vaste instructeurs op projecten kunt u ervan op aan dat u een duidelijk stijgende lijn waarneemt, in de vakbekwaamheid van uw bedrijfshulpverleningsorganisatie.

Onze BHV-training voor vrachtautochauffeurs is afgestemd op de dagelijkse praktijk waarin u of uw medewerkers zich als beroepschauffeur bevinden. De nadruk in deze BHV-training ligt op het veilig werken rondom de vrachtwagen of bus. De cursisten leren samenwerken met andere chauffeurs om de veiligheid te kunnen waarborgen bij een verkeersongeval of beginnende brand. Welke acties moeten zij direct nemen bij calamiteiten op de weg en hoe krijgen zij zo snel mogelijk de juiste hulp ter plaatse? Deze training gaat in op situaties onderweg of bij laad- en losplaatsen.
Na het volgen van deze BHV-training voor beroepschauffeurs, kunnen de cursisten 7 of 14 uur bijschrijven voor het CCV Code 95 rijbewijs.

 

Niet alleen het oefenen op een container of in een speciaal ingerichte trailer zijn de basis van een goede bedrijfshulpverlener. Minstens zo belangrijk is het oefenen in of rondom uw werkomgeving zelf. Daarom nemen wij altijd onze simulatie-materialen mee naar de oefenlocatie en ensceneren wij in uw werkomgeving een brand of een ongeval. Omdat wij altijd met twee instructeurs op de locatie verschijnen, wordt er vlot geoefend en krijgt iedereen de volle aandacht.

Onze BHV-training voor chauffeurs in het kort

– Praktijkgerichte BHV-basiscursus (14 uur) of BHV-herhalingscursus (7 uur)
– Leverbaar v.a. 125 euro p.p. tot max. 185 euro p.p.
– Altijd een instructeur met praktijkervaring (Brandweer / Ambulance / First Responder)
– Cursus sluit aan op het Ambulance / Brandweer protocol
– Groepsgrootte tot maximaal 11 personen per instructeur
– Meerdere reanimatiepoppen beschikbaar tijdens de training
– Iedereen bedient minimaal 1x de AED en beoefent het beademen met een beademingsmasker
– Er wordt geoefend met een simulatieslachtoffer in overleg met de opdrachtgever
– Er zijn voldoende brandblussers beschikbaar
– Voor iedere cursist is er een brandwerende jas
– Bij de BHV-opleidingen wordt altijd geoefend op de brandsimulatiecontainer (ook op locatie)
– De brandsimulatiecontainer kan worden aangepast